-0%

Lucrezia Borgia és a mérgek anyja


A reneszánsz olasz udvarok szerelemmel és cselszövéssel, sötét intrikákkal, történelmi jelentőségű eseményekkel és figurákkal teli élete egy igazi szakértő szórakoztató elbeszélésében.
„Megmérgezted” – hasított bele Lucrezia Borgia fogadószobájának csendjébe a borzalmas vád. A vádló nem más, mint újdonsült férje, Alfonso, a ferrarai herceg fia, az áldozat pedig Lucrezia egyik udvarhölgye, Alfonso állítólagos szeretője.
A pápa fattya, Lucrezia rémülten látja megismétlődni a Rómában történteket, ahonnan – épp a gyilkosságok és rosszindulatú pletykák miatt – örömmel költözött Ferrarába.
Azért, hogy elkerülje a háta mögötti sugdolózást és a nyílt vádaskodást, Lucreziának egyetlen választása marad: magának kell megtalálnia az igazi elkövetőt. Márpedig az idô szorít, a gyilkos pedig újra lecsap.

Roberta Gellis regényében életre kelnek a 16. századi olasz udvar összeesküvésekkel, árulásokkal, hazugságokkal alaposan átitatott mindennapjai, miközben felgöngyölődik egy izgalmas, fordulatokban gazdag nyomozás fonala.

2.870Ft2.153Ft

360 oldal.

Keménytáblás, védőborítóval.

Fordító: Bobory Dóra
Cikkszám: 00000260 Kategória: