-0%

Zero Waste otthon


Lehetséges-e szemét nélkül működtetni egy háztartást? Lehet-e úgy vásárolni, hogy a szatyrainkba ne kerüljenek műanyag csomagolóeszközök? Meg lehet-e szabadulni mindattól, amire igazából nincs szükségünk? A válasz: határozott igen!
Bea Johnson, a hulladékmentes életmód koronázatlan királynője 2008 óta gyakorolja családjával együtt a Zero Waste, azaz „nulla hulladék” életvitelt. Tapasztalatait, amelyeket sokszor rögös utakat járva szerzett, ebben a könyvben osztja meg a környezet­tudatosságra törekvő olvasóval. Könyvében arra bátorít, hogy csökkentsük az otthoni zűrzavart, a dolgok birtoklása helyett válasszuk az élményeket, és mindezt ne csak egy jobb környezetért, de egy jobb önmagunkért is tegyük.
A könyv praktikus, kipróbált megoldásokat kínál, hogy életünk teljesebb és egészségesebb legyen.
Egy jobb jövő otthon kezdődik!
Isten hozott a Zero Waste otthonban!

 

A Zero Waste életvitel öt alapelve:
1. utasítsd vissza
2. csökkentsd
3. használd újra
4. hasznosítsd újra
5. komposztáld

 

3.970Ft2.978Ft

376 oldal.

Kartonált.

Fordító: Molnár Kata

Zero Waste II.

Egy újabb videó született zero waste, azaz hulladékmentesség témában, elkezdett egyre jobban foglalkoztatni a dolog. Nemrég Magyarországon járt Bea Johnson, a zero waste életvitel legismertebb aktivistája, aki 4 fős családjával össz-vissz egy fél befőttesüvegnyi szemetet termel egy év alatt, és semmilyen fölös tárgyat nem birtokol..nyilván nem könnyű megvalósítani azt az életet, amit ő él, de mint irányvonal, mindenképp inspiráló, ajánlom figyelmetekbe!

Opublikowany przez Galán Angélą Niedziela, 13 maja 2018
Kategória: